Всі оголошення автора

Сортування:
Знайдено: 8 оголошень (1 – 8)
1
1
Вершкове масло, "ЕКСТРА", 82,5%, ДСТУ
photo-icon

5

Вершкове масло, "ЕКСТРА", 82, 5%, ДСТУ

280 грн

Масло вершкове 82, 5%. Масова частка жиру 82, 5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з…

Масло солодковершкове, 72, 5%, ДСТУ
photo-icon

5

Масло солодковершкове, 72, 5%, ДСТУ

235 грн

Масло вершкове 72, 5%. Масова частка жиру 72, 5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт.

Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ
photo-icon

2

Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ

250 грн

Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ Масло ДСТУ 4399: 2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний…

Масло солодковершкове, 72,5%, в пачках 200 гр., ДСТУ
photo-icon

1

Масло солодковершкове, 72, 5%, в пачках 200 гр, ДСТУ

51 грн

Масло вершкове з вмістом жиру 72, 5% продається в пачках по 200 грам. Калорійність масла 72, 5% становить близько 735 кілокалорій на 100 грам…

Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус
photo-icon

2

Сир твердий "Український", ДСТУ, 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

190 грн

Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий…

Сирний продукт"Український", 50% жиру в сухій речовині, круг, брус
photo-icon

8

Сирний продукт"Український", 50% жиру в сухій речовині, круг, брус

110 грн

Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров"ячого молока. Він має світло-жовтий колір та гладку текстуру з…

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1, 5%, ДСТУ
photo-icon

1

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1, 5%, ДСТУ

102 грн

Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1, 5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе молоко 1, 5% жирності. Масова частка молочного…

Сироватка суха демирилізована
photo-icon

1

Сироватка суха демирилізована

23 грн

Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїнової сироваток, які є побічним продуктом переробки…

1
1
Page generationTime - 238.652353 ms