Слайсер для нарізання смужкою свинячих вух, кальмарів, м"яса, риби
215
Опис
Слайсер KnifEar (НайфЕр) для нарізання на смужки 4-8 мм різних харчових продуктів, як сирих, так і тих, що пройшли термічну чи іншу обробку (в"ялених, варено-копчених): свинячих вух, кальмарів, філе риби, філе м"яса (яловичина, свинина), філе птиці (курятина, індичатина) та ін.
Частини слайсера, дотичні з харчовим продуктом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
У машині використовуються загартовані дискові ножі з харчової нержавіючої сталі.
Технічні характеристики:
Продуктивність (по свинячим вухам): 150 кг/год
Ширина різу: 4 - 8 мм (не є регульованою)
Товщина нарізуваного продукту, не більше: 30 мм
Довжина ріжучої частини ножового блоку: 150 мм
Діаметр ріжучих дисків: 140 мм
Напруга живлення: 220/380 V 50 Гц
Встановлена потужність: 2.2 кВт
Двигун: 1500 об/хв.
Габарити: 800х500х1200Н мм
Маса, не більше: 100 кг
Відео роботи слайсера KnifEar є на нашому сайті.
Заповнюваність профілю
0%
Скарги
немає